Over mij

Hallo en welkom op mijn website.

Je kwam hier wellicht terecht omdat je op zoek bent naar een newbornfotograaf of eerder foto’s door mij van je kindje(s) hebt laten maken.

Na 7 jaar met veel liefde de allerkleinsten op de gevoelige plaat vast gelegd te hebben ben ik echter gestopt met newbornfotografie.

Ik ben mijn liefde voor documenteren gaan volgen. Het vastleggen van het leven zoals dat is met al haar emoties vind ik geweldig om te doen.

Je kunt vanaf nu bij mij terecht voor een reportage van je zwangerschap, aan huis of in de natuur, een reportage van de geboorte van je kindje en een lifestyle newborn/baby reportage. Heb je zelf een mooi verhaal, passend in deze unieke periode in jullie leven, dat je vast gelegd wilt hebben? Schroom niet om contact met me op te nemen.

Mijn doel is het vast leggen van júllie verhaal! Hierbij focus ik op jullie connectie. Met enige directie leg ik het liefst spontane momenten vast. Geen statische portretten, maar jullie liefde in de hoofdrol.

Indien je binnen een straal van 30 km van mijn woonplaats Noordwijk ZH woont ben ik je graag van dienst. Je kunt me mailen op info@wendyverloopfotografie.nl. Ik hoor graag van je.

Aan deze website wordt momenteel hard gewerkt. Kom nog een langs!

 

Hartelijke groet,

Wendy